Keptas arba rūkytas paršelis

įsiminti
vieta: Vilnius
Keptas arba rūkytas paršelis

Kepti arba rūkyti paršiukai pagal tradicinį senovinį receptą. Užsakyti reikėtų iš anksto, svoris nuo 8 kg. Keptas paršelis – tai delikatesas, kuris nudžiugins kiekvieną, originaliai papuoš šventinį stalą. Kepti paršiukai tinka ir šmaikščiai verslo dovanai, ir verslo puotai. Be kepto paršelio turbūt neįsivaizduojamas giminės balius, krikštynos, vestuvės, jubiliejai ir kt. Tiesiog pageidaukite, klauskite: 869061010, info@kibinaitrakuose.lt, info@kibinaivilniuje.lt
Vidutinė užsakomo paršiuko kaina – 300 Eur su PVM ± 50 Eur

KIBINAI, ŠIMTALAPIAI, ŠAKOČIAI ir kt.
tel. +37069061010 , info@kibinaivilniuje.lt, www.trakukibinai.lt 
Kalbame lietuvių, anglų, lenkų, rusų kalbomis.

YPATINGO PASAKIŠKO SKONIO KIBINŲ ĮDARAI:
kiauliena, kiauliena ir kopūstai, kiauliena ir sūris, jautiena, vištiena, kalakutiena, veršiena, grybai, daržovės, varškytė, varškytė su špinatais, dešrelė
YPATINGO PASAKIŠKO SKONIO SALDŪS KIBINŲ ĮDARAI:
saldi varškytė, saldi varškytė su bananais, saldi varškytė su razinomis, su obuoliais ir cinamonu
MAŽESNI KIBINAI (ne tik vaikams su taisyklingai kapota mėsyte arba kitu įdaru – 0,95Eur
keptas arba rukytas parselis - nuotrauka 1 keptas arba rukytas parselis - nuotrauka 2 keptas arba rukytas parselis - nuotrauka 3 keptas arba rukytas parselis - nuotrauka 4